Turracher hoche 

Dragi prijatelji ski kluba Medveščak,

U suradnji s turističkom agencijom Kompas, Medveščak organizira siječanjsko skijanje u poznatom koruškom ski rezortu Turracher Höhe. Na svega 290 km od Zagreba nalazi se jedno od najljepših austrijskih skijališta s 38 km uređenih staza koje opslužuje 14 žičara i vučnica. Planine s najvišim vrhom Rinsennock s 2334m osiguravaju savršeni prirodni snijeg na skijalištu od 1400 do 2205 m/nmv sa stazama različitih težina koje će zadovoljiti i vrhunske skijaše ali i početnike. Turracher Höhe ima i Snowpark te jednu od najdužih svjetskih Funslope pista (850m), a uz noćno skijanje pruža i niz dodatnih aktivnosti, od sklizanja na zamrznutom Turracher jezeru do ludovanja na  Nocky Flitzeru, zimskom adrenalinskom toboganu.

Uz organiziranu školu skijanja na hrvatskom jeziku, dječji vrtić na snijegu te po želji individualne ski poduke, Medveščakovci i Kompas nude i različite vrste smještaja. Tako se za komfor po Vašem izboru nudi hotel Kornock 4*, apartmansko naselje Almdorf Turrach, apartmani Turracherhöhe ili luksuzno opremljene kuće s vlastitim saunama i whirpoolom Alpenpark Turracher Höhe. 

Boravak na  Turracher Höheu preko kluba pružit će Vam i dodatne pogodnosti te s veseljem očekujemo Vaše rezervacije na e-mail: skimed@skimed.hr 

Kompletnu ponudu možete pogledati ovdje.

Doviđenja na Turracher Höheu!
Vaš ski klub Medveščak

 

Pratite medvjede

Facebook post

YouTube video YouTube video

Naši sponzori

https://www.allianz.hr/#AO

Naši partneri

http://www.trast.hr/
http://www.insako.hr/
http://www.pastor.hr/
http://www.kompas.hr/

O klubu

Kontakt

vedro

Uvjeti na Sljemenu

vedro 15.9°

Galerija